ANN DORTHE PEDERSEN
Erhvervscoach | Teamcoach
Certificeret Belbin Konsulent
Telefon: 2750 6213

Jeg får tit at vide, at nu må sådan en workshop jo helst ikke blive for teoretisk, fordi pædagogen, lagermedarbejderen, montøren, produktionsmedarbejderen, kantineassistenten, chaufføren eller (sæt selv ind) ikke bryder sig om eller ikke forstår teoretiske oplæg.

Jeg har undervist og holdt oplæg for RIGTIG mange pædagoger, lagermedarbejdere, montører, produktionsmedarbejdere, kantineassistenter og chauffører – ligesom for mange direktører, sekretærer, PR-folk, økonomer, ledere, indkøbere og (sæt selv ind).

Ens for alle er, at de gerne vil høre på et teoretisk indlæg, hvis det er relevant.

Relevant for dem personligt og/eller fordi de kan se teorien i en større sammenhæng og hvilken betydning, den har for samarbejdet, arbejdsglæden og virksomheden.

Det er en stor fejl at undervurdere dine medarbejdere og kollegers interesse, engagement og indsigt, selvom de til dagligt ikke arbejder direkte med ledelse, HR eller administration.

Der, hvor jeg oplever at interessen daler, er når indlægget varer for længe. Så bliver øjenlågene godt nok tunge og stolen uuholdelig hård.

Undgå tunge øjenlåg og hårde stole. Ring til mig på telefon 2750 6213, og lad os tale om, hvordan vi skruer den bedste workshop sammen til jer.

Mange MAX Positive hilsner
Ann Dorthe

 

KONTAKT MAX POSITIV

Telefon 2750 6213

ADRESSE

MAX Positiv v/Ann Dorthe Pedersen
Vesterdalsvej 20
7000 Fredericia

CVR nr.: 32957722

SEND MIG EN BESKED

Du skal indtaste dit navn!
Du skal indtaste din e-mailadresse!
Ugyldig indtastning
Du skal indtaste en besked!
Du skal acceptere privatlivspolitikken for at kunne sende beskeden!
Copyright © 2015-2022 MAX POSITIV