ann dorthe profilbillede

ANN DORTHE PEDERSEN

Erhvervscoach med fokus på gode teams, samarbejde, trivsel og resultater
+45 2750 6213

1:1 coaching af leder og medarbejdere

1:1 coaching af medarbejdere

Nogle gange er det en fordel at tale med en neutral person og ikke chefen eller en kollega. Jeg coacher gerne en enkelt medarbejder eller hele medarbejdergruppen i forbindelse med for eksempel

  • kompetenceafklaring
  • nye jobfunktioner
  • samarbejdsproblemer
  • private forhold, der påvirker arbejdet

Jeg har gode erfaringer med individuelle samtaler med hele medarbejdergruppen som forventningsafstemning og afklaring af motivation og kompetencer i forbindelse med en workshop eller en teamanalyse. 

1:1 sparring og ledercoaching

Har du nogen gange brug for sparring med en udenforstående der kan se dig, dine medarbejdere og jeres indbyrdes relationer udefra?

Jeg giver dig input til din rolle som leder, og hvordan du agerer mest hensigtsmæssigt over for dine medarbejdere. Jeg giver dig forslag til at tackle vanskelige situationer eller til at forstå dine medarbejdere og kolleger. Med min viden om persontyper, motivation og adfærdsmønstre kan jeg hjælpe dig til at forstå, hvorfor dine medarbejdere agerer som de gør - og ikke som du forventer.

Læs også: Er du chefen?

Kontakt mig gerne på telefon +45 2750 6213 og hør om fordelene ved at have en uvildig person tilknyttet til samtaler og 1:1 coaching