PRIVATLIVSPOLITIK

MAX Positiv v/Ann Dorthe Pedersen modtager og opbevarer persondata, når du kontakter mig via kontaktformularen på denne hjemmeside, i forbindelse med kundeforhold ved køb af mine ydelser, i leverandørforhold eller ved anden form for samarbejde. Sender du mig en besked via kontaktformularen eller indgår i et kundeforhold accepterer du, at MAX Positiv v/Ann Dorthe Pedersen opbevarer og behandler dine data.

Dataansvarlig

MAX Positiv v/Ann Dorthe Pedersen
Vesterdalsvej 20
7000 Fredericia
Teleon 2750  6213
CVR. 32957722

De data, som jeg modtager og opbevarer er typisk: Navn, telefonnummer og mailadresse samt ved kundeforhold derudover firmaadresse og CVRnr. 

Jeg benytter nedenstående tjenester, hvor dine personoplysninger bliver anvendt:

MS Outlook: Modtager, sender og opbevarer mailkorrespondance. 

dinero.dk: Online regnskabsprogram, hvor dine data bruges i forbindelse med fakturering ved kundeforhold.

e-belbin.com/Denmark: Online profilværktøj til generering af Belbin teamrolleprofiler og teamanalyser.  Her benyttes udelukkende dit opgivne navn og mailadresse, samt evt. afdeling i den virksomhed, som bestiller profilerne.
e-belbin.com/Denmark er databehandler af dine data.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Hvis du er en betalende kunde opbevares dine oplysninger i 5 år jf. bogføringsloven, der overruler persondataforordningen på det punkt.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: anndorthe(snabel-a)maxpositiv.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

KONTAKT MAX POSITIV

Telefon 2750 6213

ADRESSE

MAX Positiv v/Ann Dorthe Pedersen
Vesterdalsvej 20
7000 Fredericia

CVR nr.: 32957722

SEND MIG EN BESKED

Du skal indtaste dit navn!
Du skal indtaste din e-mailadresse!
Ugyldig indtastning
Du skal indtaste en besked!
Du skal acceptere privatlivspolitikken for at kunne sende beskeden!
Copyright © 2015-2024 MAX POSITIV