ANN DORTHE PEDERSEN
Erhvervscoach & Teamcoach
Certificeret Belbin Konsulent
Telefon: 2750 6213

Er du chefen?

Går din ledelse som en leg?
- eller går du også bare på arbejde?

Som leder har du nok at se til

Ud over at du skal tegne de store linjer og tage dig af virksomhedens strategi, økonomi og ledelse, er det også din opgave at sørge for, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt sammen om at løse jeres opgave.

Samtidig med at du må sikre, at hver enkelt medarbejder har det godt og fungerer bedst muligt i jobbet og sammen med kollegerne.

Det kan jeg hjælpe dig og dine medarbejdere med.

Giv dine medarbejdere ejerskab og frihed til ansvar

Med de 5 faktorer til Succes med samarbejde får du en praktisk indgangsvinkel til, hvordan I sammen skaber et godt arbejdsmiljø, arbejdsglæde og de bedst mulige resultater.

Når dine medarbejdere involveres og får indflydelse på arbejdsforhold, opgaver og mål, har I mulighed for sammen at skabe arbejdsglæde og en kultur, hvor hver enkelt medarbejder kan arbejde hen imod det fælles mål uden konstant topstyring.

Når I arbejder sammen med mig, er jeg facilitator for jeres proces. Uanset om I har brug for en workshop på nogle timer eller et forløb over længere tid, har jeg altid fokus på, at I opnår et brugbart resultat, som I kan arbejde videre med.

Læs her, hvad jeg kan bidrage med:
1:1 coaching, workshops, teamcoaching og teamanalyser. 

Hvem udvikler dig?

Som leder skal du ikke kun lede dine medarbejdere, men også dig selv.

Du har helt sikkert de kvaliteter og kompetencer, der skal til for at være leder.

Ellers var du det ikke.

Hvis du har det ligesom mange andre, vil du sikkert alligevel opleve, at hverdagens små og store problemer, drift og brandslukning sluger din tid, så du ikke har den tid du ønsker til planlægning, strategi og den overordnede ledelse.

1:1 ledersparring

Med personlig coaching får du sparring med en udenforstående, der kan se dig, dine medarbejdere og jeres indbyrdes relationer udefra.

Med min viden om persontyper, motivation og adfærdsmønstre kan jeg hjælpe dig til at forstå, hvorfor dine medarbejdere agerer som de gør - og ikke som du forventer.

Jeg giver dig input til din rolle som leder, og hvordan du agerer mest hensigtsmæssigt over for dine medarbejdere.

Jeg giver dig forslag til at tackle vanskelige situationer eller til at forstå dine medarbejdere og kolleger.

Sparring og coaching:
Køb et klippekort, som du kan bruge efter behov

Lederteam

Måske har du en eller flere lederkolleger, som du arbejder sammen med.

De har helt sikkert også de kvaliteter og kompetencer, der skal til.

 Forhåbentligt har I et givende samarbejde, hvor I supplerer hinanden med hver jeres spidskompetencer.

Oplever du alligevel, at der ind imellem opstår misforståelser, eller at I har svært ved at arbejde sammen, kan det skyldes, at jeres roller i samarbejdet ikke er afklarede. At I måske overlapper hinanden eller jeres måde at samarbejde på er meget forskellige.

I kan spare en masse tid og ærgrelser ved at få udarbejdet jeres teamrolleprofiler og en teamanalyse.

På baggrund af de individuelle profiler laver jeg teamanalysen, der viser fordelingen af jeres teamroller.

Analysen viser, hvor I supplerer hinanden og hvor I overlapper hinanden. I får viden om, hvor der er udviklingsmuligheder og hvor I eventuelt har brug for at tilføre resurser udefra.

Med analysen får I en unik og objektiv basis for at italesætte jeres styrker og svagheder, og dermed lave aftaler, der giver jer det optimale afsæt for det bedst mulige samarbejde.

Få et stærkt lederteam:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om Belbins Teamroller her

Vil du høre mere, er jeg altid parat til en snak om, hvad I har brug for i din organisation. Jeg kommer gerne til et møde hos dig, eller vi kan tale sammen pr. telefon.

Ring meget gerne til mig på +45 2750 6213
eller skriv en besked via kontaktformularen øverst i højre hjørne

OBS: Dette skal du være opmærksom på

Faglig udvikling = Personlig udvikling - og vise versa.

Derfor skal du som leder være fleksibel og forberedt på, at når medarbejderne udvikler sig, vil jeres organisation også udvikle sig. En teamanalyse, en workshop eller en teamcoaching sætter gang i en proces, og I må også efterfølgende arbejde med jeres udvikling for at nå de resultater, som I ønsker.

Derfor foreslår jeg altid, at en workshop og en teamcoaching afsluttes med en specifik plan, så de idéer og tiltag I har arbejdet jer frem til bliver implementeret.

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på, at ting tager tid - også til en workshop, hvor I har brug for tid til at arbejde for at få det ønskede udbytte ud af jeres indsats. Jeg ved godt, at det kan være svært at få tid til at sætte en dag af til kurser og workshops i en travl hverdag. Derfor kan vi også aftale et forløb med 2 eller flere korte workshops fordelt over flere dage. Jeg arbejder også ofte i weekends, hvis det giver mere mening for jer.