ann dorthe profilbillede

ANN DORTHE PEDERSEN

Erhvervscoach med fokus på gode teams, samarbejde, trivsel og resultater
+45 2750 6213

God kommunikation kræver (vel)vilje

En personlig beretning om sprogforvirring, forudsætninger og vilje

For mange år siden (- jeg var lige blevet student, så det var helt præcist i 1979) arbejdede jeg på aftenholdet på Rahbek Fisk i Fredericia. Der var flest kvinder ansat - og tonen var rå, men hjertelig.

Der var dog også ansat mænd, mest som maskinpassere + en mand fra Tyrkiet, hvis opgave var at vaske de plastikkasser, som fisken blev transporteret i, i en stor kassevaskemaskine.

Læs mere ...

5 strategier til at dine kolleger forstår dig

Hallaa

Mener du, hvad du siger?

5 strategier til at dine kolleger forstår, hvad du mener

Jeg kan nogen gange  blive helt træt i mit hoved af alle de eksperter, jeg oplever i radio, tv og aviser, som bliver bedt om at udtale sig om alt mellem himmel og jord: madpakker, motion, hunde-opdragelse, integration, finanskrise, boligindretning, aktiekurser, motorveje, rodfrugter eller sex og samliv.

Jeg har stor respekt for de personer, som beredvilligt stiller deres mening og viden til rådighed, og så tænker jeg også, at den baggrund de bliver spurgt på, som oftest er lidt tynd. Det er, som om vi alle med vold og mediernes magt skal have en mening om alt.

Personligt synes jeg, det er mere interessant at lytte til mennesker, der har noget på hjerte og rent faktisk mener det, de siger! Derfor får du her 5 MAX Positive strategier til at mene det, du siger, så din kolleger har en mulighed for at forstå, hvad du mener:

Læs mere ...

Feedback er en gave!

sandwich modellen

Er I gode til at give feedback på din arbejdsplads? Jeg oplever, at på mange arbejdspladser har ledere og medarbejdere de bedste intentioner om at være åbne og ærlige overfor hinanden og give hinanden feedback og konstruktiv kritik.

Mange af os ved bare ikke, hvordan vi skal give feedback, uanset om det er ros eller ris.

Læs mere ...